buna ziua
am si eu o intrebare.Am un prieten care acum 1 an a fost prins impreuna cu 3 baieti cu 1 kilogram de marihuana in grecia.A facut puscarie timp de 6 luni timp in care procesul sa desfasurat insa dupa 6 luni a fost eliberat pentru a fi cercetat in libertate.
Sa intors in tara acum cateva luni si marti a aflat ca procesul sa incheiat si toti cei care au fost inplicati au primit 7 ani de puscarie.Pe cativa dintre baieti cu care a fost implicat au fost arestati direct din grecia insa pe numele lui nu a venit nici o citatie sau cau instiintare cum ca ar trebui sa se prezinte la un sediu de politie.E posibil sa fi scapat de puscarie datorita faptului ca a plecat in tara?
Va multumesc anticipat!
Arestat in belgia
Magiu
Salut. E prima data când intru aici și nu știu exact cum se procedează. O sa încerc sa fiu cât mai precis. Fratele meu este Arestat in Belgia ca fiind ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia
Mihai_alexandru
Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)