avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1143 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie pentru crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie pentru crestere copil

Buna ziua,

Am inteles ca la acordarea indemnizatiei pentru ingrijire copil sunt luate in calcul si veniturile comerciale impozabile - veniturile din fapte de comert ale contribuabililor, din prestari de servicii, altele decat cele obtinute din exercitarea profesiilor libere, precum si din practicarea unei meserii.
Concret, as vrea sa stiu daca in aceasta categorie intra si veniturile incasate pe o societate comerciala la care sunt asociat si administrator.

Cu stima,
Mirela Predan
vor fi luate in calcul, la stabilirea indemnizatiei, toate veniturile realizate de persoana indreptatita, respectiv acele sume supuse impozitarii si cele prevazute in Codul fiscal.
Tot ce se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Veniturile din contractul civil se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului? Razvan Marinescu Razvan Marinescu Buna ziua, Asta este de fapt intrebarea: veniturile din contractul civil se iau in considerare la calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului? Este ... (vezi toată discuția)
Contract de prestari servicii martanichita martanichita Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am incheiat un contract de prestari servicii pe perioada in care nu am fost angajata se ia in calcul sa stabilirea ... (vezi toată discuția)
Venituri din activitati independente in calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului Mirela Predan Mirela Predan Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste veniturile ce se iau in calcul la stabilirea indemnizatiei de crestere a copilului. Am inteles ca se iau in ... (vezi toată discuția)