am infiintat de curand un srl si nu prea stiu ce trebuie facut dupa ce ne ies actele. eu sunt studenta dar partenerele mele nu, pot beneficia cumva de vreo facilitate? daca inca nu avem activitate ce trebuie sa facem? putem mentine SRL-ul fara activitate?
Da, puteti mentine SRL-ul fara activitate si pentru acest lucru trebuie sa faceti o mentiune in cererile adresate ONRC.
>am infiintat de curand un srl si nu prea stiu ce trebuie facut dupa ce ne ies actele. eu sunt studenta dar partenerele mele nu, pot beneficia cumva de vreo facilitate? daca inca nu avem activitate ce trebuie sa facem? putem mentine SRL-ul fara activitate?
adi_vn:
Nu beneficiati de nici o facilitate daca nu sunteti cu toatele studente... puteti mentine SRL-ul fara activitate, doar o declaratie de inactivitate mai depuneti pe la Adm Financiara, cei de acolo va vor indruma mai corect/complet
nu beneficiati de facilitati. pentru suspendarea activitatii se face o cerere la ORC si se depune si o hotarare a adunarii generale a asociatilor prin care mentionati suspendarea activitatii(termen maxim 3 ani)