avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiuni si arest
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiuni si arest

Buna ziua,
Sunt actionarul unei SC, detin 50% din actiuni, sunt in divort, iar in urma cu 5 zile am fost implicat intr-un accident auto, soldat cu victime omenesti. Ce se va intampla cu afacerile firmei si implicit cu plata creditelor pe care le am? Sotia (fosta sotie), poate "mosteni" aceste actiuni in cazul in care sunt gasit vinovat si arestat?Mentionez ca firma este infiintata inainte de casatorie. Trebuie sa deleg o alta persoana care sa se ocupe de afacerea mea?. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 17:21, 27 Mai 2012
Sotia (fosta sotie) nu poate prelua actiunile ca urmare a situatiei neplacute in care va aflati. Tot dvs. sunteti si administrator? Teoretic administratorul se ocupa direct de bunul mers al societatii ...
Nu sunt administrator.Macar atat : )
floteada a scris:

Nu sunt administrator.Macar atat : )

In cazul acesta administratorul se va ocupa de bunul mers al societatii. Este drept ca unele decizii nu se pot lua decat de catre actionari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita rca expirata skydome skydome Buna seara, In data de 17 ianuarie 2010 am suferit un accident auto in care autoturismul a iesit de pe carosabil intr-o curba fiind polei si s-a ... (vezi toată discuția)
Responsabili dupa ancheta dabc111111 dabc111111 Cazul este unul mediatizat fiind vorba despre un autobuz rasturnat pe un dig din Tulcea acum 2 ani,soldat cu 4 victime. Acum 1 saptamana am fost chemata la ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi financiare are partenerul in caz de divort, in situatia in care celalalt partener este actionarul unei societati comerciale intemeiate si dezvoltate in timpul mariajului? martin rov martin rov Familia nu a mai dobandit nici un bun comun personal dupa infiintarea acestei societati comerciale, deoarece toate resursele au fost folosite pentru ... (vezi toată discuția)