avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... promisiune de vanzare
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

promisiune de vanzare

Buna ziua,
sunt administratorul unei firme si ma aflu intr-o situatie delicata ,rog pe cine poate sa ma ajute cu un sfat.
In anul 2009 am incheiat un antecontract de vanz.cumparare cu o primarie pentru un teren (detinut de primarie in proprietate privata) mentionez ca pe teren se afla o constructie intabulata pe firma mea.Antecontractul a fost incheiat cu plata in 18 rate,rate care au fost achitate la timp,dupa achitarea ratelor s-a intocmit documentatia cadastrala si ne-am prezentat la notar conform antecontractului pentru intabulare si stupoare acolo am aflat ca nu se poate intabula pentru ca s-a schimbat legea si primariile nu mai au voie sa vanda din proprietatea privata.
Va rog din suflet daca poate cineva sa ma ajute cum trebuie sa procedez ce e de facut imi ramane constructia in aer?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 19:10, 27 Mai 2012
Nu ramane constructia in aer, incheiati cu primaria un contract de concesiune a terenului pe care este edificata constructia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Intabulare si inscriere in cartea funciara zahir zahir Buna ziua, As dori sa cunosc etapele si documentele necesare pt intabularea casei care se afla pe un teren concesionat. Multumesc! (vezi toată discuția)
Intabulare constructie ELLABV ELLABV - ce trebuie sa contina dosarul ptr intabulare constructie ce apartine soc. com, terenul apartinand asociatului. - se poate vinde contructia asociatului ca ... (vezi toată discuția)