avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ban/Stergere cont pe un site romanesc privat
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ban/Stergere cont pe un site romanesc privat

Sunt "creator/administrator" al unui site din Romania cu membri (fara nici o taxa). Site-ul nu are personalitate juridica, si are prevazuti termeni si conditii.

Daca unul dintre membri primeste ban sau ii este sters contul din vari motive, poate sa ma actioneze in judecata? Exista legislatie in acest sens?

Mentionez ca in termeni se specifica ca este un site privat iar administratorii au voie sa ia orice masura considera necesara. De asemenea utilizatorul a bifat ca este de acord cu aceasta politica.
Cel mai recent răspuns: ContSters56297 , utilizator 03:42, 16 Iunie 2012
Orice site care se respectã, are rubrica „Termeni şi condiţii”, pe care marea majoritate a userilor o ignorã. Insã, dacã la înscriere, în parcurgerea „paşilor” spre accesul în calitate de membru al site-ului, este inseratã şi eventuala mãsurã de care vorbiţi, cu oportunitatea de „accept” din partea celui care vrea sã se înscrie, condiţionatã sau nu, în mod normal nu ar putea sã constituie un subiect al unui viitor litigiu în instanţã.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu utilizatorul wavecipri wavecipri buna ziua, as dorii sa stiu daca se poate realiza un contract de colaborare intre un site si un utilizator al acestuia. in cazul in care clientul devine un ... (vezi toată discuția)
Raspund pentru ceea ce posteaza utilizatorii pe saitul meu? frunzila frunzila Cu putin timp in urma am fost contactat de un nene din [b]Republica Moldova [/b]ca as acea pe forum un link pus de un utilizator al forumului spre un site de ... (vezi toată discuția)
Hãrþuire continuã pe internet Dragomara Dragomara De câteva luni bune sunt subiectul unor hărţuieli continue (injurii etc.) pe un site pe care-l frecventez de ani, şi pentru care plătesc, evident. Cu ... (vezi toată discuția)