buna!!
Fratele meu a fost arestat in Spania pentru fals de moneda..a fost tinut pe arest 2 ani si 3 luni..dupa care a avut proces si l-au condamnat la 9 ani de inchisoare..a depus un recurs..i-a fost aprobat..si dupa 1 an a venit raspunsul recursului..nu i-au mai scazut nimic din pedeapsa..
acum are 3 ani jumate executati din pedeapsa..
Intrebarea mea este ....La cati ani executati ar putea sa ceara executarea pedepsei in tara lui?
daca l-ar trimite in romania ar face toata pedeapsa de 9 ani? ar putea sa iasa mai devreme cu interdictie pe spania?
mentionez ca are 2 capete de acuzare..pentru una a primit 1 an si pt cealalta a primit 8 ani..
in romania aceste 2 pedepse s-ar putea contopi?
Va multumesc ..si va rog din suflet sa ma ajutati
orice sfat conteaza..!!
Cererea pt transfer trebuie sa o scrie catre autoritatile spaniole, iar acestea vor trimite, eventual, actele la Bucuresti, dupa ce vor anunta consulatul roman de acolo....
In legea spaniola trebuie citite conditiile (daca sunt) care trebuie indeplinite pt a face aceasta cerere de transfer...
Redeschidere dosar
Buna seara
sotul meu este arestat in Spania ,a primit o pedeapsa de patru ani . Cum se cere repatrierea ? Si in momentul cand va fi in Romania ,vom avea ... (vezi toată discuția)