avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 In ce cod CAEN ma incadrez
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

In ce cod CAEN ma incadrez

Buna ziua.
Doresc sa-mi deschid o firma care va avea ca obiect de activiatate vanzarea de produse online (echipamente electronice, tesaturi si rpoduse naturiste- suplimente alimentare) si de asemenis servicii de masurare a radiatiei.
Din ce am vazut pentru orice produs vandut online ar trebui sa pun cod caen 4791.
Insa nu gasesc categoria pentru prestari servicii.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:57, 28 Mai 2012
Multumesc pentru raspuns, insa eu nu intentionez sa le confectionez eu. Nu voi avea niciun utilaj. Eu doresc doar sa dau materialul importat de mine unui croitor extern(contract prestari servicii) si acesta sa-mi dea produsul finit pe care eu sa-l comercializez.
Din ceea ce vad 1392 implica efectiv confectionarea.
Aveti aici:

www.avocatnet.ro/content/con...
noul cod CAEN cu explicatii detaliate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen să aleg ? neamtuandrei neamtuandrei Bună ziua, Ma ocup cu confecționarea si comercializarea unor produse textile cusute manual din bumbac si alte fibre textile (posetute, sacose, fete de masa, ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - diploma necesara? tavutzza tavutzza Buna ziua! As dori sa infintez o intreprindere individuala cu obiect de activitate confectii textile (imbracaminte - tricotaje). Am absolvit facultatea , dar ... (vezi toată discuția)
Pfa sau ii AdiLutas AdiLutas Buna ziua, Care este varianta cea mai buna pentru urmatoarea situatie: - o persoana a terminat facultatea de limbi straine si a obtinut autorizatia de ... (vezi toată discuția)