avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 313 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... schimbare grad de handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

schimbare grad de handicap

buna sotul meu in urma unui accident rutier in dec. 2007 a obtinut in 2008 un certificat cu handicap grav cu asistent personal cod boala G82 si diagnostic tetrapareza spastica post traumatica , la reevaluarea de anul acesta i-a fost retras dreptul de asistent personal (starea de sanatatea nu s-a amelioarat si nici cea socio familiala nu s-a schimbat, fara venit) in schimb am depus si bilet de iesire spital cu diag. tulburare deliranta, tulb. grava de comportament si personalitate, nu imi explica nimeni aceasta schimbare, oare ce as putea face? mersi
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:55, 28 Mai 2012
In situatia in care apreciati ca rezultatul reevaluarii nu atesta starea resala de sanatate,aveti dreprtl a sesiza comisia superioara de expertiza medicala,care analizand documentele medicale va dispune masuri in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reevaluarea gradului de handicap fara studiul documentelor grisa56 grisa56 buna ziua, In urma evaluarii la comisia de expertiza medicala, in anul 2010 s-a hotarat sa-mi dea certificat de handicap gradul accentuat permanent. In ... (vezi toată discuția)
Refuzul tratamentului psihiatric și pierderea pensiei de invaliditate. ce se poate face cu un bolnav într-o astfel de situație? tudosievlad tudosievlad Am fost pensionar de boala psihica (tulburare afectiv organica, episod depresiv sever) in perioada 2002 - 2015 iar din 2017 sunt pensionar de varsta cu o ... (vezi toată discuția)
Malpraxis copil nou nascut loc_jeca loc_jeca Buna ziua In data de 27.04.2010 sotia mea a nascut un copil, sarcina a fost una normala cu vizite la medic regulate, in momentul cand s-a inceput travaliul a ... (vezi toată discuția)