intr un anumit proces verbal de receptie a unei lucrari inginerul a semnat ca fiind din partea firmei executante iar patronul firmei a pus stampila,dar fara sa semneze...raspunderea o are numai inginerul pt semnatura sau si patronul ca a pus stampila firmei?are si patronul raspundere daca nu a semnat si a pus numai stampila ?
in acel proces verbal este recunoscuta calitatea lucrarilor executate,dar dupa ce a semnat inginerul iar patronul a pus numai stampila...se intoarce patronul si zice ca de fapt lucrarile erau gresite!vreau a stiu daca patronyul raspunde si el ca a pus stampila,ca la data respectiva nu a facut obiectii..si abia peste 1 luna afirma ca lucrarile erau gresite!
Ati mai postat in legatura cu aceasta problema. In primul rand nu inteleg cine este patronul, este beneficiarul, este angajatorul.................Daca nu doriti sa expuneti situatia exacta adresativa unui avocat. Intrebari fara continut nu pot avea un raspuns. Nu se poate emite o parere fara minime informatii, ceea ce spuneti nu reprezinta informatii. Cum a ajuns stampila pe document si care este motivul pentru care nu a semnat patronul nu avem cum sa stim. Patronul este beneficiarul? Ca nu se intelege nimic.
patronul este angajatorul,el a facut reclamatie nu beneficiarul..stampila a pus o el atunci pe acel proces...nu a semnat banuiesc ca am semnat eu ca inginer...el a pus numai stampila...are si el raspundere ca si a insusit ce scrie in acel proces verbal numai ca a pus stampila?sau trebuia obligatoriu si semnatura lui?
tot in d-voastra imi e baza domnule Elis ca si alta data...are raspundere angajatorul chiar daca nu e de specialitate daca a stampilat procesul verbal?sau trebuia sa si semneze obligatoriu?
Alte discuții în legătură
Proces vebal!
razvandicu
Buna dimineata!Tot despre un litigiu de munca va deranjez...sa incheiat un proces verbal pt o anume faza determinanta pt o lucrare de constructie..pe procesul ... (vezi toată discuția)