avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... proces vebal!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

proces vebal!

Buna dimineata!Tot despre un litigiu de munca va deranjez...sa incheiat un proces verbal pt o anume faza determinanta pt o lucrare de constructie..pe procesul ala verbal am semnat eu ca parat ca inginer dar si reclamantul si a pus stampila societatii(fara sa semneze) drept care recunoastea calitatea lucrarii prin acel proces verbal..acum sunt dat in judecata de ras patrimoniala pt lucrarile ce au fost considerate in acel proces verbal corecte..intrebarea mea..odata ce reclamantul si a pus stampila pe acel proces nu inseamna ca are si el raspundere la lucrare?pot sa il chem in garantie si pe reclamant si pe toti participaantii care au semnat acel pv(proiectant,inspector santier,resp.tehnic executia)?
Cel mai recent răspuns: miki70_is , utilizator 19:50, 21 Decembrie 2008
Din pacate nu se intelege mare lucru din povestea dvs.
Luati-o de la inceput ciu ceva mai multe detalii.

av. Costi Boncu
In primul rand,dvs.aveti functia de ing.dar nu ati specificat calitatea in lucrarea de constructie pentru ca sa vedem raspunderea care va incuba exact?!Dar din cate inteleg eu,raspunderea care vi se inputa este pentru viciile constructiei si probabil va incadrati in termen!
aveam calitatea de salariat in functia de ing.constructor la acea firma...eu inteleg ca pot sa ii chem in garantie si pe ceilalti semnatari ca si ei au obligatii le fel ca mine prin contractele de colaborare si cf legii 10/1995 constructii...dar cel mai mult vreau sa stiu daca patronul a stampilat cu stampila firmei(fara sa semneze) are si el o oarecare raspundere ca si a asumat si el calitatea lucrarilor prin acel proces verbal si la acea data,sau musai trebuia sa semneze?(el nu e de profesie inginer in domeniu)
Doar semnatura ,,reclamantului ,,angajeaza raspunderea persoanei juridice pe care o reprezinta.Aplicarea stampilei o intareste, dar nu ii tine locul!
Ultima modificare: Vineri, 19 Decembrie 2008
Alexandru Cutean, Consilier juridic
Aplicarea stampilei pe un inscris,fara semnatura indescifrabila conduce la o nulitate relativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine are raspundere? razvandicu razvandicu intr un anumit proces verbal de receptie a unei lucrari inginerul a semnat ca fiind din partea firmei executante iar patronul firmei a pus stampila,dar fara sa ... (vezi toată discuția)
Informatii mediere AlinaBadea08 AlinaBadea08 una ziua, Am si eu niste nelamuriri referitoare la mediere. Am o neintelegere cu o firma de constructii (referitoare la vicii ascunse apartament). Am ... (vezi toată discuția)
Am o problema! razvandicu razvandicu Buna dimineata!Apelez din nou la cunostintele d-voastra ca mau ajutat pina acum!Situatia e astfel:...am pierdut o suma de bani din cauza unei expertize ... (vezi toată discuția)