Buna dimineata!Apelez din nou la cunostintele d-voastra ca mau ajutat pina acum!Situatia e astfel:...am pierdut o suma de bani din cauza unei expertize eronate(spun eu) la niste lucrari la care aveam procese verbale in faze determinate avizate de resp.tehnic executie,proiectant,diriginte de santier si cu toate astea s-a constat ca lucrarile erau gresite intr o anumita masura,dar au fost avizate de cei implicati fara a se vedea o greseala la momentul respectiv!Acum daca ii dau in judecata pe cei mai sus si ei dovedesc ca lucrariule erau bune si de asta au semnat acele procese verbale cum pot sa imi recuperez eu banii?..ei fiind cei care mau verificat pe mine si care au semnat impreuna cu mine pt lucrari!
Nu cred ca mam facut inteles....deci sa efectuat o expertiza unde se precizeaza ca sunt greseli la lucrare...dar pe lucrare am procese verbale semnate de toti enumerati mai sus si cu toate astea am pierdut procesu din cauza expertizei..acum ce sa fac sa pot recupera banii pierduti dat fiind faptul ca lucrarile efectate atunci au fost vizate si autorizaate pt continuarea lor de aceste persoane ,practic nu am raspundere totala,raspund si ei pt semnaturi!
Trebuia sa ii chem la intampinare dar nu am stiut si nici avocatul meu nu mi a dat ideea asta!Acum ce e de facut?Nici la recurs nu pot sa ii chem in garantie cum mi ati zis d-voastra domnule ELIS...dar totusi ei sunt cei ce mau verificat si au semnat si stampilat pe lucrarile executate de mine..cum pot sa imi recuperez banii?sub ce forma sa actionez in instanta?cum ati proceda d-voasta?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Abuz!
razvandicu
Buna ziua!
Vreau sa va intreb cum pot proceda in asemnea caz...sunt chemat vineri in calitate de parat pe santier in Bucuresti pt efectuare expertizei tehnice ... (vezi toată discuția)