avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 341 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa cu 2 activitati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa cu 2 activitati

Buna ziua, am o mare nelamurire si nici cei de la anaf nu au un raspuns concret, sunt pfa si am activitate e comert si mai nou activitate de consultanta, eu tin evidenta veniturilor separat si le declar cumulate pe declaratia 200/ in acest caz ar trebui sa tin evidenta separata si la cheltuieli?cu toate ca atunci cand cumpar rechizite nu fac 2 facturi ca sa le pun separat...cum imi recomandati sa tin evidenta pentru a fi corecta la un eventual control...?multumesc
Cel mai recent răspuns: Mirela Enache , utilizator 14:32, 28 Mai 2012
pe acelasi PFA lucrati cu 2 coduri CAEN diferite?
Buna ziua, din cate stiu eu, evidenta separata nu trebuie tinuta, avand in vedere ca faceti o singura declaratie 200, ceea ce mi se pare a fi normal. Eu lucrez la un cabinet de avocat, care in timp a dobandit calitatea de practician in insolventa si calitatea de mediator, iar contabilitatea o tin cumulat , nu separat pe activitati.
Banuiesc ca aveti un cod CAEN principal si unul secundar. Din moment ce veniturile le dclarati cumulat, nu vi se pare normal sa tineti si o evidenta cumulata a cheltuielilor?
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omisiune suma incasata din reg. jurnal de incasari si plati georgescug georgescug Buna ziua, Am activitate pfa, - activitati juridice – cu obiect principal de activitate ,,Cabinet individual de avocat”. Pana in luna martie 2013 am ... (vezi toată discuția)
Exercitarea a doua profesii liberale Zorraide Zorraide Buna ziua, Incerc de ceva vreme sa gasesc raspuns la urmatoarea situatie. Daca doresc sa obtin venituri din doua sau chiar trei profesii liberale in ... (vezi toată discuția)
Declarația unică georgescug georgescug Sunt P.F.A. cu două activități: Cabinet individual de avocat și practician în insolvență fiind asociat într-un S.P.R.L. Până anul trecut depuneam ... (vezi toată discuția)