avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

In eventualitatea unui divort si evident a unui partaj, procentual cit ai revine sotului care a avut in decursul casatoriei o contributie substantiala la ratele pentru apartament ( i se opreste rata direct din salariu ), asociatie ( i se opreste asociatia direct din salariu ), masina , etc. iar in general veniturile sotului sunt de 4-5 ori mai mari decit ale sotiei. Si ce masuri de precautie trebuiesc luate inainte de a inainta divort, la modul obiectiv. Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 28 Mai 2012
Sorinsen, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:07, 28 Mai 2012
Contributia sotilor la dobandirea bunurilor comune se va stabili in instanta in urma administrarii probelor. Preventiv ar trebui sa va faceti rost de inscrisuri care sa dovedeasca cele sustinute anterior.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu partaj imobil ipotecat malmo malmo buna ziua.doresc si eu sa ma lamureasca cineva asupra unui aspect pentru ca sunt disperata.sunt proaspat divortata...am primit hotararea de divort recent.am 2 ... (vezi toată discuția)
"din culpa exclusiva" natalianic natalianic Ce presupune exact la un proces de divort "culpa exclusiva" a sotului? Plata cheltuielilor de judecata? Altceva? In ce masura asta are consecinte asupra ... (vezi toată discuția)
Divort - partaj probleme cristina_mihaela cristina_mihaela Am o prietena care dupa multi ani doreste sa inainteze actiune de divort dupa aceasta vacanta judecatoreasca. In timpul casatoriei, sotul avand ... (vezi toată discuția)