avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor

la inceputul acestui an inceteaza contractul individual de munca al unei d-na cu art 56 lit d, iar acum cand m-am uitat in program am observat ca art 56 lit d nu insemna incetarea contractului datorita pensionari pentru limita de varstra (asta era motivul de incetare a contractului ) ci cu totul alt ceva, cum pot indrepta greseala facuta in programul revisal si trimis online ?
astept cat mai urgent raspuns
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:02, 28 Mai 2012
Prin corectie se poate indrepta greseala dvs ... dupa republicarea Codului Muncii , textele de lege au primit o noua numerotare , astfel incat articolul acre va intereseaza este art.56 alin.1 lit.c C.mun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valabilitate cim pe durata determinata Patience Patience Buna ziua, Am urmatoarea nelamurire in legatura cu CIM incheiate pe durata determinata: 1. Inchei un CIM valabil de la 17.05.2011 pana la 16.06.2011 - ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in revisal dupa noul cod al muncii denaeira denaeira Buna ziua, Am un contract care expira in 22.06.2011(era pe perioda determinata) si dupa noul Cod al Muncii este art.56,lit i,dar Revisal-ul nu s-a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim pentru a beneficia de somaj anymaryh anymaryh Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu o solutie la aceasta problema : un angajat are cim pe perioada determinata de 3 luni (23.01.13 - 22.04.13) pe perioada ... (vezi toată discuția)