avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

ce poate sa iti ia din casa la un caz de executare silita?am cumparat o centrala si niste calorifere de la o institutie non bancara
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 09:40, 29 Mai 2012
Executarea silita se poate realiza asupra bunurilor dvs in evidenta-bunuri mobile/imobile/
conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare
In niciun caz nu se pune sechestru pe centrala termica si calorifere(instalatia de incalzire si preparare a apei calde! Imobilul (locuinta) poate fi supus executarii silite si bunuri mobile, altele decat, instalatia la care am facut referire mai sus. Si evident, nu in ultimul rand veniturile pe care le realizati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impartire cheltuieli gaz fanny fanny Buna ziua, Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea intrebare: care este calculul corect si cum se poate imparti factura de gaz avand in vedere urmatoarele: - ... (vezi toată discuția)
Incalzire in pardoseala marin1ian marin1ian Asi vrea sa stiu exact ce aprobari sunt necesare pentru instalarea de incalzire in pardoseala cu teava de cupru intr-un apartament de la bloc,ramanand ... (vezi toată discuția)
Executare silita- debitor fara bunuri viorel34 viorel34 Am si eu o intrebare,in ce masura poate fi executata silit o persoane ,pe a carui nume nu figureaza bunuri imobile?Sa fiu mai explicit locuiesc impreuna cu ... (vezi toată discuția)