avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum pot lua legatura cu proprietarul unui brevet
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum pot lua legatura cu proprietarul unui brevet

Buna ziua.
Vreau sa folosesc un brevet de inventie care a fost publicat pe pagna OSIM-ului in anul 2007.Am gasit pe site documentia si brevetul cu adresa si localitatea, numele inventatorului. M-am interesat si la ce de la Osim de un nr de tel si am fost sfatuit sa trimit o scrisoare cu confirmare de primire. Asa am si facut si mi-a venit inapoi peste 5 zile cu mentunea "Destinatar mutat de la adresa".
Dupa astea cum pot da de beneficiarul legal al acestui brevet?
Cel mai recent răspuns: aaee , utilizator 13:45, 25 Martie 2009
Si inca ceva. Cei de la Osim mi-ai dat acest sfat fiindca nici in baza lor de date nu figureaza nr de telefon al beneficiarului
da-l disparut la politie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat pentru actiune de daune-interese impotriva postei, valoare mare cezarcovataru cezarcovataru Buna ziua, Am nevoie de asistenta juridica pentru a deschide un proces de pretentii banesti. Precizez de la inceput ca nu stiu daca pot plati in avans; ... (vezi toată discuția)
Probleme executor,dosar executional tatiana28 tatiana28 Buna seara.Am fost personal si am cerut executorului o copie a dosarului executional,eu fiind debitor in acest dosar.Executorul a refuzat eliberarea acestei ... (vezi toată discuția)
Ajutor! date personale puse pe un site de catre operatorii unui magazin online andra2211 andra2211 buna ziua, am cumparat de pe un site doua parfumuri, au ajuns la mine dar am deschis coletul inainte sa ii dau curierului rambursul, am vazut ca in colet era ... (vezi toată discuția)