Am depus la ghiseu bilantul si imi da eroare la denumire.Nu mi-a sters ghilimele din denumirea societatii.In acest caz cu ce trebuie sa ma prezint la ghiseu?Doar prima pagina si CD-ul?
Rectificati denumirea societatii in toate formularele si anexele bilantului.Aveti grija sa atasati fisierul zip cu notele cu denumirea societatii modificata, dupa care salvati pe CD. Chiar daca, dupa parerea mea,numai prima pagina ar fi suficienta, pentru orice idee a fiscului luati cu dvs. bilantul complet.Paza buna trece primejdia rea!
Bilant pe 2011
iuganum
Buna ziua !
sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011
ion g
pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.