avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general eroare la bilant 2011
Discuție deschisă în Contabilitate în general

eroare la bilant 2011

Am depus la ghiseu bilantul si imi da eroare la denumire.Nu mi-a sters ghilimele din denumirea societatii.In acest caz cu ce trebuie sa ma prezint la ghiseu?Doar prima pagina si CD-ul?
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 16:57, 28 Mai 2012
Rectificati denumirea societatii in toate formularele si anexele bilantului.Aveti grija sa atasati fisierul zip cu notele cu denumirea societatii modificata, dupa care salvati pe CD. Chiar daca, dupa parerea mea,numai prima pagina ar fi suficienta, pentru orice idee a fiscului luati cu dvs. bilantul complet.Paza buna trece primejdia rea!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salvare bilant pe cd camicami camicami Spuneti-mi si mie,va rog,cum,ce si de unde salvez pe cd ptr.unitatea fiscala, bilantul ? Am validat bilantul, am atasat anexele arhivate zip., asa cum cere ... (vezi toată discuția)
Bilant pe 2011 iuganum iuganum Buna ziua ! sunt un SRL cu o cifra de afaceri foarte mica, am intocmit bilantul pentru 2011-formular 10;20;30;40 . Am validat situatiile precizate , am ... (vezi toată discuția)
Bilant 2011 ion g ion g pentru a transmite bilantul online trebuie scanat si bilantul sau numai anexele? daca numai anexele atunci nu avem semnatura la intocmit. in situatia in care ... (vezi toată discuția)