In 2007 am contractat un serviciu ce net de la o firma pe durata unui an.Deoarece firma nu si-a respectatat obligatia prevazuta in contract de remediere a defectelor,nu am mai achitat ultimele trei luni de abonament.Firma la o perioda scurta de timp a fost cumparata de o companie care a recurs la o firma de recuperari pt.un debit de 90 ron.Mentionez ca primele doua fime nu au trimis nici o notificare ca sunt restant asa cum prevedea contractul pe care nu-l mai detin.Nici eu, nu am trims notificare cand am renuntat la contract.Singura notificare o am de la firma de recuperari.Cum pot sa rezov problema?
In aceeasi situatie suntem mai multe persoane din imobil ,deci martori chiar daca nu avem notificari in acest sens.
Ideea este ca de la notificarea firmei de recuperari a trecut un an si nu am primit nici o citatie ca ma-r fi dat in judecata .
Cred ca datoria e si prescrisa daca nu ati recunoscut-o atunci cand ati fost notificat.
Daca va vor actiona in judecata, puteti invoca si acest aspect sau faptul ca nu si-au respectat obligatiile asumate prin contract.
Totusi, ce v-a determinat sa intrebati acum, la un an de la ultima notificare ?
Multumesc de raspuns,vroiam sa stau linistit din acest punct de vedere ,tinind cont ca am primit o singura notificare acum un an de la firma de recuperari,iar de la firma de net nu am primit niciodata notificare,trecand cel putin 5 ani de la semnarea contractului .
Prescriptie credit
sumer2013
In anul 2008 am contractat un credit de nevoi personale. In martie 2009 dupa pierderea locului de munca am platit ultima rata lunara. In februarie 2010 am ... (vezi toată discuția)