avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit situatii fiscale
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

situatii fiscale

Pentru un SRL infiintat in octombrie 2011, care nu a avut nici un fel de activitate in 2011 (si nici pana in prezent), mai trebuie depuse acuma situatii? Am depus formularul 392 la vremea lui, pe zero.
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 20:29, 28 Mai 2012
Daca in anul 2011 nu ati desfasurat nici o activitate este suficienta depunerea unei declaratii. Am impresia ca termenul pentru depunerea declaratiei a trecut. in cazul acesta veti intocmi un bilant pe baza balantei la 31.12.2011. Este bine sa va grabiti pentru ca termenul de depunere este maine 29.05.2012.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii de depus firma nou infiintata CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 firma este o sapt infiintata , fiind sfarsit de an ce declaratii trebuie sa depun? (vezi toată discuția)
Depun 101 si bilant daca nu am avut activitate? DiaD DiaD In situatia unei firme infintate in octombrie 2011 la orc care in decembrie devine platitoare de tva si are doar achizitie de imprimate si un site, fara nicio ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii feb 2012 ralucuzza2002 ralucuzza2002 Buna ziua!Ce declaratii trebuie sa depuna o SRL cu activitate suspendata care beneficiaza de regimu derogatoriu? Mentionez ca nu am desfasurat activitate de la ... (vezi toată discuția)