avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale am nevoie de atestat pt a fi auditor de mediu?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

am nevoie de atestat pt a fi auditor de mediu?

am facut niste cursuri de oaditor de mediu ,pot sa practic aceasta maserie doar cu diploma sau mai e nevoie si de altceva pentru a face un proiect?
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 17:17, 21 Decembrie 2008
In principiu da, numai ca noi avem darul de a complica lucrurile.daca stiti ca mai exista astfel de auditori,luati legatura cu unul din acestia si vedeti exact de ce aveti nevoie.
CLAU27RO a scris:

am facut niste cursuri de oaditor de mediu ,pot sa practic aceasta maserie doar cu diploma sau mai e nevoie si de altceva pentru a face un proiect?

In baza unui CIM la o societate specializata puteti detine functia respectiva. Altfel trebuie sa va autorizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concurs functie publica sabina84 sabina84 As dori sa ma inscriu la un concurs pentru functie publica vacanta de inspector,grad asistent cu atributii de asistenta sociala(la o primarie.)Eu am studii ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri structurale vizante vizante intrucat detin o mica firma, care incearca cu greu sa supravietuiasca, si intentionez sa accesez fonduri structurale as dori sa stiu care din cursurile de mai ... (vezi toată discuția)
Incadrare mecanic utilaje Corina Dina Corina Dina Va rog mult sa ma sfatuiti in legatura cu urmatoarea situatie : O persoana este angajata intr-o fabrica ( domeniu - constructii , prefabricate beton , mai ... (vezi toată discuția)