avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concurs functie publica
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concurs functie publica

As dori sa ma inscriu la un concurs pentru functie publica vacanta de inspector,grad asistent cu atributii de asistenta sociala(la o primarie.)Eu am studii superioare de lunga durata cu diploma de licenta,specializarea economie agrara.Dupa asta m-am inscris si la postuniversitara de 6 luni-cursuri de zi cu specializarea, Tehnici si practici in asistenta sociala.Ca vechime am 1 an si jumatate la un proiect Unicef,tot in asistenta sociala.Multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 21:13, 2 Aprilie 2015
Care este intrebarea?
Banuiesc ca doriti sa stiti daca puteti participa la concurs pe baza studiilor absolvite de dvs. Asta depinde in primul rand de cei din primarie. Conditiile ei le stabilesc. Se vor afisa la sediul primariei. Luati legatura cu cei de la resurse umane. Daca pun ca si conditie primordiala acel curs de asistenta sociala pentru dvs. este ok. Daca insa spun cursuri universitare absolvite in domeniul asistentei sociale nu cred ca va avantajeaza. Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma cursuri postuniversitare nerecunoscuta ceapraga ceapraga Buna ziua, Lucrez la privat de 7 ani ca programator. De cand s-a schimbat legea, beneficiez de reducerea de impozit acordata programatorilor. Vreau sa ... (vezi toată discuția)
Ocuparea unei functii intr-o clasa superioara celei in care sunt incadrati f.p. Medeea  Iliescu Medeea Iliescu In conformitate cu art. 68. - alin.(1) din Legea 188/1999 privind statutul functionarului public \"in urma dobândirii unei diplome de studii de nivel ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am absolvit facultatea de asistenta sociala - 3 ani ... RCAN1996 RCAN1996 Buna ziua! Am absolvit Facultatea de Asistenta Sociala - 3 ani si FACULTATEA DE ȘTIINȚE SOCIALE - MASTERAT: FILOSOFIE APLICATĂ ÎN ORGANIZAȚII ȘI MEDIUL ... (vezi toată discuția)