avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Cerere privind acordarea pensiei respinsa, carnet de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Cerere privind acordarea pensiei respinsa, carnet de munca din care lipsesc 18 file

Poate cineva sa explice urmatoarea situatie:
Se depune dosar de pensionare in anul 2008 cu toate actele necesare carte de munca .copie cm, adeverinta grupa etc. Se respinge cererea de pensionare la care nu se face contestare.In 2012 se face iar cerere de pensionare se atasaza la dosarul din 2008 i se da CM inpoi, nu se aproba pensionare se face contestare in termen iar dupa o saptamana de la inregistrarea contestatiei este cautata de casa de pensii ca lipsesc 18 pagini de la CM din dosar . Deci nu una 18 pagini .Cum oare s-a verficat pensionarea ?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 22:35, 1 Iunie 2012
Presupun ca intrebarea este retorica. Nu am inteles ce s-a intamplat exact cu carnetul de munca. Daca acesta a stat la casa de pensii in tot acest timp, inseamna ca:
-fie in 2008 nu l-a deschis nimeni (putin probabil, dar nu imposibil);
-fie casa de pensii si-a schimbat sediul iar dosarele de pensie au fost manuite necorespunzator la mutare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere dosar pensie la limita de varsta cu reducerea limitei de varsta pentru munca in grupa ii rodidoina rodidoina Buna ziua, Sunt nascuta in 28.05.1956 si am stagiul de cotizare de 37 ani si 6 luni. Am lucrat 12 ani si 3luni in grupa II de munca, intr-un institut de ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Mia25 Mia25 Buna ziua, In 2012 mi-am depus un dosar de pensie deoarece lucrand in grupa 1 de munca aveam dreptul de iesit la pensie. Mi sa refuzat pensionarea deoarece ... (vezi toată discuția)
Dosar pensie Adycristina Adycristina In anul 2008 am depus dosar de pensionare.Mi s-a respins si nu am facut contestatie. In 12.03.2012 am facut cerere pentru pensionare au gasit vechiul dosar ... (vezi toată discuția)