avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile

As dori sa-mi deschid un depozit en gross de produse alimentare si non alimentare si as vrea sa stiu daca pot obtine fonduri nerambursabile si care sunt pasii de urmat?! am terenul si este situat intr-un oras micut...

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:19, 29 Mai 2012
Din pacate activitatile de comert nu sunt finantate prin fonduri europene nerambursabile. Daca aveti pana in 35 de ani poate ati putea obtine sprijin financiar nerambursabil prin unele programe derulate de statul roman.
AM 27 DE ANI..PUTETI SA-MI SPUNETI CARE AR FI PASII DE URMAT IN ACEST DOMENIU?!

MULTUMESC
Programul national prin care puteti obtine fonduri nerambursabile este programul pentru tineri, SRL-D.Detalii gasiti aici:
[ link extern ] -/

Pasii de urmat sunt explicit descrisi in procedura programului, de asemeni aveti toate documentele ce trebuiesc intocmite.

Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Finantari europene nerambursabile vanzare legume-fructe drahnea drahnea se pot obtine fonduri europene nerambursabile pt deschiderea unei societati vanzare cumparare en gros si en detail de legume fructe citrice etc multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare societate cu fonduri eu LORENA2474 LORENA2474 as vrea tare mult sa infiintez o firma dar nu stiu daca e posibile infiintarea cu ajutorul fondurilor europene. si daca se poate care sant pasii de urmat si ... (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)