avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor la tulburare de posesie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor la tulburare de posesie

Am facut plangere penala cu autori cunoscuti pt comiterea infractiunii de tulburare de posesie la Parchet. Acestia fara consimtamantul meu au ocupat in intregime suprafata, au cultivat-o cu cereale si au luat recolta, iar in prezent refuza sa o elibereze. Am solicitat sa mi se achite prejudiciul cauzat de faptuitorii care au lucrat terenul. Plangerea a ajuns la politie la ancheta, m-a contactat agentul de la politie sa imi inapoieze terenul dar acesta este cultivat cu cereale. Ce ma sfatuiti sa fac in continuare pentru a recupera prejudiciul.

Alte discuții în legătură

Furt si tulburare posesie carmen ala carmen ala Prin donatie, eu si fratele meu am primit, printre altele o suprafata de teren de la o matusa. Fratele s-a inteles cu o persoana(ruda) sa lucreze partea lui si ... (vezi toată discuția)
Politist care se antepronunta pe o cauza penala in momentul in care i-a fost repartizata cauza. am inregistrare audio-video telecomanda telecomanda Am facut plangere penala pentru Tulburare de posesie teren agricol la parchet. Parchetul a trimis cauza catre politie. Politistul care cerceteaza cauza ma ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie blue2v blue2v buna ziua!am si eu o mica problema,poate ma puteti ajuta.am un teren arabil,mostenire.nu cultiv nimic pe el.in anul 2002 o parte din el a fost ocupat de o ... (vezi toată discuția)