avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... apartament girat
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

apartament girat

am girat un apartament pentru suma de 20000 dolari pentru un an de zile. termenul scadent a trecut d doua saptamani iar creditorul ma dat la un executor. care este procedura sa nu pierd apartamentul? trebuie sa primesc instiintare de la executor?
Cel mai recent răspuns: cocot , utilizator 22:25, 28 Mai 2012
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit de nevoi personale cu ipoteca neachitat - citatie executor judecatoresc marius71 marius71 Buna ziua. In anul 2007 am luat un credit de nevoi personale cu ipoteca pe un teren. Suma cu care am fost creditat a fost de 30250 euro, iar valoarea ... (vezi toată discuția)
Executare silita kidtuning kidtuning Am un credit la [EDITAT] in valoare de 140000 ron nu am girat cu nimic pentru acest credit.Nu am mai platit de 8 luni ca nu am mai avut posibilitatea ce se ... (vezi toată discuția)
Recuperare debit-dar debitorul a murit quiras quiras Situatia ar fi in felul urmator: Am o sentinta favorabila cu x lei ,dar debitorul meu a murit! De curand am vazut pe usa apartamentului debitorului meu o ... (vezi toată discuția)