avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pot beneficia de indemnizatie concediu crestere copil ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pot beneficia de indemnizatie concediu crestere copil daca imi platesc darile la stat?

Buna seara,
Lucrez in Italia fara acte legale si ma intereseaza daca imi platesc darile la stat,pot beneficia de indemnizatie concediu crestere copil ?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:40, 29 Mai 2012
Dac veti naste in tara si va veti creste copilul in tara, veti beneficia de indemnizatie.
Nu are nicio relevanta daca platiti sau nu cotributiile la bugetul de stat in tara ... singura modalitate de a beneficia de indemnizatia pentru CCC este ca in ultimul an anterior datei nasterii copilului, sa aveti realizate timp de 12 luni venituri din salarii, venituri din activitati independente, venituri din activitati agricole supuse impozitului pe venit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia pt cresterea copilului stefana1 stefana1 lucrez in italia cu contract cu de munca de pe data de 17 ianuarie anul curent,sotul meu a lucrat in romania pana pe data de 14 decembrie 2011, la fel cu ... (vezi toată discuția)
Postnatal Soaretiberiu Soaretiberiu Salut soția mea este însărcinată si cand va naște va avea 11 luni se munca ,pot sa rămân eu in postnatal dar in ultimi 2 ani am 4 luni care nu am avut ... (vezi toată discuția)
Dacă am obținut venituri numai în străinătate în ultimii ... Neagu Antoanela Neagu Antoanela Dacă am obținut venituri numai în străinătate în ultimele 16 luni înainte de nașterea copilului am dreptul la indemnizatie de creștere a ... (vezi toată discuția)