Am fost angajata la o firma timp de un an si jumatate, in tot acest timp auzeam zvonuri ca seful se culca cu toate angajatele care sunt dornice. Nu am crezut pana nu am ajuns in situatia sa-mi zica direct ca in cazul in care mai doresc sa lucrez pentru el va trebui sa ma culc cu el. In nici 2 saptamani am plecat de la firma din acest motiv.
Am mers la o alta firma unde in primele 3 saptamani eram in proba. Nici n-am ajuns sa stau o saptamana cand si acest "domn" mi-a spus ca in cazul in care doresc sa fiu angajata va trebui sa ma culc cu el.
Nu inteleg de ce ajung mereu in situatiile acestea penibile. Nu ma imbrac vulgar, nu port fusta, nici decolteu, nu arat bine, arat normal. Sunt retrasa de fel, nu flirtez, dar in ultima vreme ajung foarte des aici. Nu stiu cum sa gestionez aceste situatii. De culcat nu vreau sa ma culc cu niciun sef, dar nici somera nu vreau sa fiu. Problema e oare la mine sau am "noroc" sa intalnesc numai "libidinosi"? #-o
Parerea mea, pentru ceea ce va framanta, este ca ar fi bine sa consultati un psiholog.
Pentru hartuire se poate depune plangere la parchet.
Cititi si aici si vedeti daca va ajuta: [ link extern ]
si aici, mai pe scurt: [ link extern ]
Multumesc mult, am gasit multe informatii care m-au ajutat. Data viitoare cand voi ajunge din nou intr-o situatie de gen, voi stii cum sa ma comport incat sa fiu inteleasa.