avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... respectarea normelor muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

respectarea normelor muncii

respecta cineva aceste norme? cu orele suplimentare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:21, 29 Mai 2012
Sunt destui angajatori care respecta prevederile Codului Muncii cu privire la durata timpului de munca si a muncii suplimentare ... dar sunt si angajatori care le incalca.

Nerespectarea legislatiei in materie poate fi sesizata Inspecției Muncii sau Inspectoratului Teritorial de Munca in raza careia isi are sediul angajatorul sau chiar punctul de lucru al acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune gavrilaionut gavrilaionut Buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez daca in contractul meu de munca e specificat ca lucrezi 8 ore si de fapt sunt 16. Multumesc (vezi toată discuția)
Demisie crissty15 crissty15 Buna ziua, Am si eu cateva intrebari in legatura cu \\" Demisie\\": eu mi-am gasit de lucru in alta parte si le-am spus angajatorilor ca vreau sa plec de la ... (vezi toată discuția)
Zile legale de munca Florioss Florioss As vrea sa intreb,,,,lucrez la o firma,sunt sudor,ne obliga sa lucram trei zile pe sapt, cate 12 ore,restul sunt de 8,iar sambata ne cheama iarasi,fortat,,e ... (vezi toată discuția)