avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 784 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... agresiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

agresiune

Buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez daca in contractul meu de munca e specificat ca lucrezi 8 ore si de fapt sunt 16. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:04, 21 Iunie 2012
Inpectoratului Teritorial al Muncii din orasul de resedinta in care isi are sediul societatea comerciala sau locuiti.
in afara de ITM va putei adresa si instantei pentru nerespectarea prevederilor contractului individual de munca si a legislatiei muncii. Ar fi indicat sa strangeti cat mai multe dovezi in acest sens.
@ gavrilaionut

Va puteti adresa ITM-ul in raza careia isi are sediul social angajatorul .. sau daca lucrati intr-un punct de lucru al acestuia , va puteti adresa ITM-ului in raza careia se afla punctul de lucru ...

De asemenea, sesizarea o puteti depune si la Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fara carte de munca dragomirelena78 dragomirelena78 Cum se procedeaza cu persoanele care te angajeaza fara contract,te tin doua saptamani, te muncesc si nu ti plateste munca. Unde se reclama?Elena (vezi toată discuția)
Salariu alexadutu alexadutu buna ziua va rog un raspuns Unde trebuie sa ma adresez daca nu am primit salariu de 2 luni . si angajatorul A oprit garantie 500 lei in prima luna, in ... (vezi toată discuția)
Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor? damici damici Cum reclamam angajatorii ca nu respecta drepturile angajatilor?..si ce sanse avem ca sa fie sanctionati? (vezi toată discuția)