avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu

buna ziua
va rog un raspuns
Unde trebuie sa ma adresez daca nu am primit salariu de 2 luni . si angajatorul A oprit garantie 500 lei in prima luna, in actul aditional am trecute 4 ore si eu lucrez 16 ore ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:08, 22 Decembrie 2012
La Inspectoratul Teritorial de Munca(ITM).
@ alexadutu

Puteti sesiza Inspectoratul Teritorial de Munca in raza caruia isi are sediul social angajatorul dvs sau Inspectia Muncii - for superior ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune gavrilaionut gavrilaionut Buna ziua, as dori sa stiu unde trebuie sa ma adresez daca in contractul meu de munca e specificat ca lucrezi 8 ore si de fapt sunt 16. Multumesc (vezi toată discuția)
Nerespectarea contractului de munca de catre angajator noi2 noi2 buna ce pot sa fac in conditia in care pe CIM sunt trecute 8 ore de munca pe zi(40 sapt),iar un wekeend pe luna muncesc si sambata si duminica de la ora 8la ... (vezi toată discuția)
Data afara fara niciun motiv Kindy Kindy Buna ziua, As dori sa stiu daca o firma te poate da afara fara niciun motiv, te suna pur si simplu si iti zice sa nu mai vii la munca in conditiile in care ... (vezi toată discuția)