avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract de prestari servicii civile
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract de prestari servicii civile

Trebuie sa refac un contract cu asociatia de proprietari. Cel de acum are denumirea de Contract de Colaborare, iar varianta modificata, conform juristei de la firma la care lucrez, are denumirea de Contract de Prestari Servicii Civile.

multumesc
si care este intrebarea dvs.?
Care este varianta corecta? Intreb, pentru ca prima varianta, cea cu Contract de colaborare, mi se pare extrem de generala.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
silencerpower, utilizator
Ce prestati asociatiei?

La intrebari generale, fie nu veti primi raspuns, fie veti primi raspunsuri generale...
Casier. Daca mai e nevoie sa prezint si alte informatii, va rog sa-mi spuneti.
Daca sunteti persoana fizice (neautorizata) trebuie sa vi se intocmeasca CIM de catre asociatie.

Alte discuții în legătură

Conventie civila standan54 standan54 Este valabila conventia civila pentru Asociatiile de proprietari? (vezi toată discuția)
Conventie civila de prestari sportive Ricilina Ricilina CONVENTIA CIVILA DE PRESTARI SERVICII SPORTIVE-este legala sau nu? caz: este incheiata o \"Conventie civila de prestari servicii sportive\", fara a fii ... (vezi toată discuția)
Impozite si contributii aferente chelt de personal mag1962 mag1962 Buna ziua,in legatura cu noul cod fiscal pentru Asociatiile de Proprietari as dori sa imi raspundetila urmatoarele intrebari : -se mai poate face conventie ... (vezi toată discuția)