avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită AMENDA DATA LA ANAF SPRE SOLUTIONARE
Discuție deschisă în Executare silită

AMENDA DATA LA ANAF SPRE SOLUTIONARE

am o amenda de la itm ,care a dato la anaf dpre recuperare , acestia mi-au trimis acasa hotararea de executare silita ,fara a ma anunta in prealabil .eu am inceput sa platesc di amenda ,cat pot . ce se poate face in continuare .ei ziceau ca numai la tribunal o puteam contesta dotararea lor ,dar am zis ca daca incep sa platesc ,mai se amana executarea silita. [ am o i.i. ]
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 15:03, 29 Mai 2012
procesul verbal trebuia contestat in termen de 15 zile de la comunicare.
acum este prea tirziu si executarea silita este legala. nu va fi nici o problema daca achitati amenda in rate insa asta nu va garanteaza o aminare a executarii silite pe diferenta de suma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara cum pot am una o executare silită mai bine zis un ... Iancu ion albert Iancu ion albert Bună seara cum pot am una o executare silită mai bine zis un sechestru pe masina daca Executorul nu rea sa o amîne? Mentionez ca am întîrziat cu plata ... (vezi toată discuția)
Competenta tribunalului sau a judecatoriei mioara2012 mioara2012 Buna ziua! Am contestat actele de executare in Tribunal, pe legea 554/2004 iar în întâmpinare, ANAF a cerut declinarea competentei catre Judecatorie. Îmi ... (vezi toată discuția)
Executare silita marianapredapreda marianapredapreda Bună seara, Va rog sa ma ajutați cu un sfat/părere pentru următoarea speta: fostul soț a întreprins executare silita împotriva mea pentru neplata unor ... (vezi toată discuția)