Bună seara,
Va rog sa ma ajutați cu un sfat/părere pentru următoarea speta: fostul soț a întreprins executare silita împotriva mea pentru neplata unor cheltuieli de judecata pe care i le datorez. Menționez de la început ca în luna iunie am plătit către el o prima rata de 400 Ron, e drept, fără sa l anunț sau sa discutam în prealabil, doar am scris la transferul bancar "cheltuieli judecata" la comentarii. Mi a returnat cei 400 RON, motivul fiind "suma necuvenita". În luna august m am trezit cu, conturile poprite, după care am primit hârtiile de la executor. Alta mențiune de făcut, momentan sunt în concediu de creștere copil, deci cu poprirea nu au avut niciun rezultat. Astăzi am primit alte hârtii, prin care sunt anunțata ca s a trecut la executarea bunurilor mobile, ca altceva n am :), și anume ca mi au sechestrat mașina. Dar, eu am vândut mașina la începutul lunii septembrie, iar cumpărătorul a înscris o în data de 21.09. Hârtiile de la executor legate de mașină sunt cu data de 23.09. În plus, s au modificat cheltuielile de executare, cum era și normal, însă ce nu mi se pare chiar ok este ca în hârtiile respective, executorul menționează ca instanta a hotărât în data de 13.08 (când s a dat verdictul de începere a executării silite) ca trebuie sa plătesc si cheltuielile de judecata care au rezultat din executarea mijloacelor mobile (aproape 2 luni mai târziu). În concluzie, în primul set de acte primit apare suma inițială (3100.8 ron) iar în cel de al doilea, apare 3250.8. Exista șanse ca aceasta neconcordanta sa poată ajuta la suspendarea sau anularea executarii? Faptul ca i am plătit o rata, pe care el mi a returnat o, nu poate pune la îndoială intențiile lui? De ce nu ai acceptat sa ți plătesc în rate dar te ai dus la executor ca să primești banii tot în rate, dar sa ma încarci cu plata cheltuielilor ce decurg dintr o acțiune de acest fel?
Va mulțumesc anticipat pentru un raspuns, sper ca am reușit sa fiu cât de cât clara și succinta în explicații :)
O seara buna