avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vizitarea copilului la domiciliu
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vizitarea copilului la domiciliu

buna ziua ,va rog sa mi spuneti in ce conditii legale pot obliga mama copilului sal aduca la domiciliul meu, deaorece eu sunt persoana cu hadicap grad 2, desi am o hotarare judecatoreasca pt vizitarea minorului fara insotitor, mama copilullui meu nu ami permite sa stau cu el mai mult de 5 minute , in urma vizitei care am efectuato in primul wkend din decembrie mia aruncat de fata cu copilul mancarea care am aduso copilului in strada , cum ma puteti ajuta
va rog din suflet
:(
Cel mai recent răspuns: antonin , utilizator 22:14, 30 Mai 2012
Modalitatea de vizitare a minorului trebuie sa fie cea specificata in hotararea judecatoreasca. Ambele parti trebuie sa o respecte. Daca spuneti ca nu lasa singur cu minorul exista mijloace legale pentru ca mama sa fie obligata sa respecte o hot. judec.
Daca in hot judec nu se specifica modalitatea de realizare a programului de vizita puteti solicita acest lucru prin instanta, de vreme ce partile implicate nu ajung la o intelegere amiabila.
neaparat trebuie o hotarare judecatoreasca in care sa se specifice clar, in ce conditii are loc vizita, cat timp poate sa dureze...

va multumesc , ma ameninta tot timpul ca ma baga la puscarie cand intreb de baiat,desi nu am gresit cu nimik, pot sa folosesc in potriva iei aceste amenintari?

[editat scris cu majuscule]
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decadere din drepturi parintesti maria v maria v Cum poate fi decazut din drepturi parintele care nu respecta hotararea judecatoreasca privind programul de vizitare minor? Fara absolut niciun motiv mama ... (vezi toată discuția)
Copil furat!!! mihaelasorin mihaelasorin buna ziua ! as vrea si eu sa ma indrumati si pe mine in ce parte sa ma duc legal ca sa pot sa-mi recuperez copilul.Am divortat in urma cu 3 ani si minorul este ... (vezi toată discuția)
Stabilirea modalitatii de vizita minor in spania sau in romania stefanspania stefanspania STABILIREA MODALITATII DE VIZITA MINOR IN SPANIA SAU IN ROMANIA Am mai postat pe acest said situatia mea incredibila de privare de libertate pt a ... (vezi toată discuția)