buna ziua ,va rog sa mi spuneti in ce conditii legale pot obliga mama copilului sal aduca la domiciliul meu, deaorece eu sunt persoana cu hadicap grad 2, desi am o hotarare judecatoreasca pt vizitarea minorului fara insotitor, mama copilullui meu nu ami permite sa stau cu el mai mult de 5 minute , in urma vizitei care am efectuato in primul wkend din decembrie mia aruncat de fata cu copilul mancarea care am aduso copilului in strada , cum ma puteti ajuta
va rog din suflet
:(
Modalitatea de vizitare a minorului trebuie sa fie cea specificata in hotararea judecatoreasca. Ambele parti trebuie sa o respecte. Daca spuneti ca nu lasa singur cu minorul exista mijloace legale pentru ca mama sa fie obligata sa respecte o hot. judec.
Daca in hot judec nu se specifica modalitatea de realizare a programului de vizita puteti solicita acest lucru prin instanta, de vreme ce partile implicate nu ajung la o intelegere amiabila.
va multumesc , ma ameninta tot timpul ca ma baga la puscarie cand intreb de baiat,desi nu am gresit cu nimik, pot sa folosesc in potriva iei aceste amenintari?
Copil furat!!!
mihaelasorin
buna ziua ! as vrea si eu sa ma indrumati si pe mine in ce parte sa ma duc legal ca sa pot sa-mi recuperez copilul.Am divortat in urma cu 3 ani si minorul este ... (vezi toată discuția)