avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... am primit o cetatie si imi spune ca ,ma cheama in ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

am primit o cetatie si imi spune ca ,ma cheama in calitate de faptuitot

pentru ce sunt acuzat am si nr de dosar scrie dosar penal nr 1698952
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 16:52, 29 Mai 2012
apelati la un avocat live, care sa se intereseze de dosarul dvs, sa-l studieze si apoi sa va comunice motivul pentru care sunteti citat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trebuise sa mi fac griji pt citatie dosar calomnie? CORTEX CORTEX Buna ziua. Am fost acuzat de calomnie de catre fostul angajator o institutie bancara. Miercuri sunt chemat la politie un pt discutii. Din cate am inteles eu ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare amanda09 amanda09 Buna ziua Am aflat astazi ca am primit o condamnare de 2 ani cu suspendare pentru evaziune fiscala si CEC pe un dosr inceput in 2008.Am studiat cateva ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de faptuitor - procedura, declaratie rzvlg rzvlg Buna ziua. Am participat acum 1 saptamana la un meci de fotbal.La sfarsitul meciului am fost retinut de jandarmi pe motiv ca m-au filmat ca am dat cu ... (vezi toată discuția)