avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 53,art 65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 53,art 65

Va rog sa-mi spuneti daca in urma desfacerii CCM in baza legii de mai sus, beneficiez de plata compensatorie (un salariu).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 29 Mai 2012
Acordarea de salarii compensatorii la incetarea activitatii se pot acorda numai daca sunt cuprinse in Regulamentul intern sau in CCM aplicabil societatii.
Art.67 C.mun. prevede ca, salariaţii concediaţi pentru motive care nu ţin de persoana lor beneficiază de măsuri active de combatere a şomajului şi pot beneficia de compensaţii în condiţiile prevăzute de lege şi de contractul colectiv de muncă aplicabil.

Prin urmare , exista posibilitatea , dar nu obligativitatea. .. in plus, vedeti ceea ce v-a spus colegul nostru Liviu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarii compensatorii alexandra24 alexandra24 buna ziua,as vrea sa stiu daca mai beneficiez de salarii compensatorii ca urmare a concedierii individuale?stiu ca CCMN 2010 prevede acest lucru dar stiu ca nu ... (vezi toată discuția)
Restructurare post - salarii compensatorii florinbele florinbele Buna ziua, La ora actuala in caz de restructurare post individuala nu colectiva ce obligatii are angajatorul vis-a-vis de plata salariilor compensatorii ? ... (vezi toată discuția)
Poprire lichidare Ciobanucelena Ciobanucelena Buna ziua Am primit preaviz de 20 zile pentru desfiintarea postului iar la lichidare trebuie sa iau banii pe concediu neefectuat pe 2016, mentionez ca am ... (vezi toată discuția)