avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... intabulare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

intabulare

acum 6 ani am divortat de fosta sotie. dupa doi ani de la divort am inceput construirea unei locuinte pe un teren proprietate comuna cu fosta sotie , procesul de partaj nefiind incheiat.
anul trecut am finalizat constructia si s-a incheiat procesul verbal de recptionare al lucrarii.
Cred ca pentru a fi avantajata la partaj , fosta sotie a obtinut de la Primarie , dupa finalizarea constructiei , documentele reprezentand : certificat de urbanism, autorizatie de construire,..etc , a intocmit planul topografic si a intabulat noua constructie pe mine si pe ea, cu toate ca figureaza cu numele de fata, iar locuinta am construit-o impreuna cu actuala mea sotie .
Deasemenea fosta mea sotie nu a contribuit cu absolut nimic la construirea acestei locuinte. In aceste conditii i se poate face plangere penala?
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 17:21, 29 Mai 2012
Sfatul meu este să vă concentraţi pe partaj şi nu să vă irosiţi energia şi timpul cu plângerea penală.
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
Francisc Gerber, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea de destinatie si cartea funciara !!! Anjelique Anjelique In urma cu 11 ani , impreuna cu sotul meu ( actualmente ex ), am construit o statie service auto , care din lipsa de fonduri nu a mai putut fi pusa in ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie Luminita.M Luminita.M Buna ziua, As dori sa ma ajuti cu situatia cu care ma confrunt de ceva timp, in ianuarie 2009am cumparat un teren intravilan pentru construirea unei locuinte, ... (vezi toată discuția)
Intabulare fara autorizatie de constructie ContSters246653 ContSters246653 Se poate face intabularea unei locuinte fara autorizatie de constructie (vezi toată discuția)