avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare nume proprietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare nume proprietar

Buna ziua, as dori sa intreb daca se poate schimba numele proprietarului unui apartament, fara a avea loc vanzarea;ce costuri implica si unde se poate realiza.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cryss-tina , utilizator 12:50, 2 Septembrie 2012
Se poate schimba numele numai daca prorietarul isi schimba numele in urma casatoriei, divortului etc
gerberga a scris:

Se poate schimba numele numai daca prorietarul isi schimba numele in urma casatoriei, divortului etc

Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie!Viitorul meu sot este propietarul unei case,in urma casatoriei,el doreste sa ia numele meu de familie!Intrebarea mea este:trebuie neaparat schimbat numele in actul de proprietate al casei ?daca da, ce costuri si ce acte implica,sau in ce cazuri este stict necesar schimbarea lui?
Multumesc anticipat!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume dupa casatorie in actul de propietate Cryss-tina Cryss-tina Buna ziua,va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu o informatie!Viitorul meu sot este propietarul unei case,in urma casatoriei,el doreste sa ia numele meu de ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume- dupa divort, cu al fiicei mele iulia_eu iulia_eu Buna. Problema este urmatoarea......... Eu sunt divortata de cativa ani, copilul mi-a fost incredintat, dar fostul sot nu a acceptat sa ii pastrez numele, pt ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Pop Anca Diana Pop Anca Diana Buna ziua, impreuna cu sotul meu am cumparat acum cativa ani un apartament. Sotul meu nu mai doreste sa aiba nici un bun (fie el mobil sau imobil) in ... (vezi toată discuția)