avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... fals in declaratie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

fals in declaratie

pot actiona in instanta pe cineva care a facut fals in declaratii?
Cel mai recent răspuns: bogdan_ct , utilizator 16:27, 12 Iunie 2012
Trebuie sa formulati plangere penala...
Ii faceti plangere penala la politie sau parchet
DA.formulati o plangere la parchet sau la o unitate de politie.
buna seara,problema legata de accea persoana este,ca eu am luat un inprumut de la dansul,am achitat o parte din imprumut in ultima zi de termen iar el a declarat la executor ca acea suma a fost un alt imprumutmai vechi si ca dovedeste cu martori!eu am chitanta de la bank cand ia-m trimis acea suma de bani pe numele lui si contul lui iban!as vrea sa-l dau in judecata si sa recuperez suma!as putea cere daune?
Ultima modificare: Marți, 29 Mai 2012
bogdan_ct, utilizator

Executorul a recuperat toata suma din imprumut ? De ce nu ati contestat, sa aratati ca ati platit?

Alte discuții în legătură

Martorul mincinos bunicumiki bunicumiki Bună ziua ,am nevoie de un raspuns . Deci , într-un dosar civil privind un împrumut de 25000 euro (inexistent în realitate-neexistând martori s-au vreun ... (vezi toată discuția)
Retragere marturie mincinoasa prin semnatura martorului marturie marturie Intampin o situatie probabil des intalnita in justitie: declaratie de martor mincinoasa. Paratii au adus 2 martori care declara ca in urma cu 38 de ani, au ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa - plangere? dserban dserban Daca o persoana citata ca martor depune marturie mincinoasa in cadrul dosarului aflat in instrumentare la procurorul de caz, se poate depune o plangere ... (vezi toată discuția)