avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... notar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

notar

Buna seara, un cetatean are trei fete, ia decedat sotia si se duce la notar sa faca succesiunea dar declara ca are doar doua fete deoarece una este plecata din tara si nu poate sa dea de ea, cum isi poate da seama notarul ca el minte?
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 22:56, 29 Mai 2012
Notarul nu are cum sa isi dea seama,doar nu o sa faca pe detectivul. Totusi trebuiesc doi martori care sa confirme ca defuncta nu avea decat doua fete (si nu trei). Ideea e ca daca intr-o zi cel de-al treilea copil va aparea,certificatul de mostenitor este anulabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o intrebare . vreau sa stiu cine este raspunzator ... bramen bramen Buna ziua am si eu o intrebare . Vreau sa stiu cine este raspunzator pentru privarea mea la dreptul de mostenitor, deoarece un frate al meu a facut ... (vezi toată discuția)
Reclamatie avocat Danase03 Danase03 Buna ziua, Unde as putea face reclamatie contra unul avocat care nu a facut toate cercetarile/demersurile posibile ca sa identifice care este numarul total de ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare pe baza unui certificat de mostenitor fals loreschimbeschi loreschimbeschi Buna ziua , in data de 05.07.2011 eu si sotul am cumparat o casa de la o batrana , casa fiind a fiului decedat.In 2009 fiul a decedat , batrana facand ... (vezi toată discuția)