Buna ziua!
Am facut, ca simplu cetatean al Romaniei, ca persoana fizica, o cerere in anulare pe care am depus-o la Judecatoria sectorului 2, dar mi s-a dat termen administrativ, in care, printre alte motive, in citatie scrie ca trebuie sa fac dovada calitatii de reprezentant al semnatarului cererii sub sanctiunea anul. acesteia, in temeiul art. 161, alin. 2 C.proc.civ.. Cererea e facuta asa cum scrie la carte... iar stimatul judecator o fi crezut ca sunt avocat si ca oi fi uitat sa pun stampila pe cerere..sau stiu eu ce o mai fi crezut.
Intrebare a mea e....
Eu ca persoana fizica, daca nu sunt avocat, ce trebuie sa fac sau ce trebuie sa scriu in cerere pentru a rezolva aceasta cerinta din citatie?
Va multumesc anticipat pentru ajutor.
Recititi contestatia, sa nu fi scris din eroare ceva care sa il faca pe judecator sa creada ca sunteti reprezentant, de fapt. Daca nu ati scris, depuneti o declaratie prin care sa aratati ca dumneavoastra sunteti reclamantul si sa intelegeti sa va aparati fara reprezentant. Insotita de copie C.I.
Mergeti la termenul administrativ si sustineti cele scrise mai sus si in fata judecatorului (ca ati facut cererea in nume propriu si semnatura va apartine).
Nu uitati sa indepliniti si celelalte solicitari din citatie.
Motive de apel
cris_deo
buna seara. va rog un sfat. cum as putea motiva in apel faptul ca actiunea promovata de fosta sotie nu a fost semnata de ea ci i-a fost redactata de altcineva ... (vezi toată discuția)