avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Amenda pe baza regulamentului de ordine interioara
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Amenda pe baza regulamentului de ordine interioara

Dupa cum cunoasteti povestea mea, am un grup ostil in bloc care ilegal au preluat asociatia de proprietari. Nu vreau sa mai vorbesc despre asta, mi-a fost sila sa-i dau in judecata.
Insa... de curind ma trezesc amendat cu 100 ron de noul presedinte ca as fi aruncat eu cutii pe ghena de gunoi si ca are martori.
1. Nu am facut eu asta, nu exista martori pentru ca atunci cind mergi la gunoi nu e coada in spatele tau, e o minciuna pentru a sustine amenda
2. Cutiile in discutie sunt lasate de mama presedintelui in ghena, desi regulamentul interzice asta. Mama este bolnava psihic si de o rautate si agresivitate iesite din comun. Sare la bataie, scuipa seminte, exact ca fi-su.
Contestarea in instanta se poate face, mai am si alte variante?
Nu am de gind sa platesc pentru ca aici e vorba de razbunare, am fost destul de afectat de ce s-a intamplat in timp.
Ce altceva pot face?[EDIT]
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
elga50, moderator
Cel mai recent răspuns: Costica33 , utilizator 08:58, 30 Mai 2012
De cand aplica asociatia de proprietari amenzi? Cu ce baza legala aplica amenzile?

Contestatile in contencios.
Multumesc de raspuns, nu stiu cu ce baza legala, in cazul meu e si o minciuna ce zic ca am facut. Si vin cu martori mincinosi, nu ar fi prima data. De fapt, cutiile despre care e vorba sunt puse chiar de mamica presedintelui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata unei amenzi de catre asociatia de proprietari alex_bis alex_bis Buna ziua, In cazul unei amenzi dispuse de catre Directia de Sanatate Publica - (pentru depozitarea neconforma a gunoiului in cadrul ghenei unui bloc, in ... (vezi toată discuția)
Cum se aduce la cunostinta regulamentul de ordine interioara? Dana Marin Dana Marin Un an bun tuturor! Avem un regulament de ordine interioara. A fost afisat cateva zile la avizier. Nu mai avea loc lista de intretinere de el si a fost scos ... (vezi toată discuția)
Invitatie pt clarifocarea gunoiului aruncat la ghena de bloc orsolya orsolya Buna ziua, In cursul zilei de azi sotul meu a primit o invitatie la politia locala \"pentru clarificarea unei siruatii\". Deoarece am insistat sa nu ... (vezi toată discuția)