avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cum se aduce la cunostinta regulamentul de ordine ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cum se aduce la cunostinta regulamentul de ordine interioara?

Un an bun tuturor!

Avem un regulament de ordine interioara. A fost afisat cateva zile la avizier. Nu mai avea loc lista de intretinere de el si a fost scos de la avizier.
Acum vrem sa-l aducem la cunostinta mai serios tuturor locatarilorl, pentru a fi respectat. Vrem sa-l multiplicam si sa punem sa semneze de primire si luare la cunostinta. E ok ce facem? Cui si sub ce forma il dam, proprietarilor (unii dintre ei nu stim cine sunt, nu locuiesc aici) sau chiriasilor lor (e plin blocul de chiriasi)?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 18:52, 12 Ianuarie 2010
regulamentul se face in cunostinta de cauza cu acceptul tuturor proprietarilor ,fiind o modalitate de avertizare pt un vizitator. Pt nerespectarea acestui regulament nu se pot lua masuri administrative
Se aplica Legea 61.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
proprietaru, utilizator
Multumesc domnule proprietaru. Ce mai faceti?
Ar fi bine daca legea asta celebra, 61, ar avea stipulat in ea si cum sa faci cu o femeie care scuipa seminte in lift si peste tot pe unde iese la plimbare. Zilnic ne confruntam cu aceasta mare problema. Un bloc nou, elegant, cu coji de seminte peste tot.
De la aceasta "doamna".
Sa inteleg ca doar proprietarii pot lua la cunostinta ROI si pot fi responsabili fata de asociatie?
ROI trebuie adus la cunostinta tuturor locatarilor din bloc ca d-aia e facut, sa reglementeze anumite aspecte ale comportamentului locatarilor, proprietari si chiriasi deopotriva.
Dana Marin a scris:

Un an bun tuturor!

Avem un regulament de ordine interioara. A fost afisat cateva zile la avizier. Nu mai avea loc lista de intretinere de el si a fost scos de la avizier.
Acum vrem sa-l aducem la cunostinta mai serios tuturor locatarilorl, pentru a fi respectat. Vrem sa-l multiplicam si sa punem sa semneze de primire si luare la cunostinta. E ok ce facem?


da este ok,nu stiu ce functie aveti in asociatie, dar este bine sa-i "prindeti" la o AG sau cand se incaseaza bani la intretinere si le aduceti la cunostiinta sub semnatura respectivul ROI,o alta modalitate este multiplicarea lor si distribuirea in cutia de scrisori

Cui si sub ce forma il dam, proprietarilor (unii dintre ei nu stim cine sunt, nu locuiesc aici) sau chiriasilor lor (e plin blocul de chiriasi)?
Multumesc.
]

asa cum a spus si colega elga50,respectivul ROI este pentru toti locatarii condominiului(proprietari ori chiriasi)
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
sacalul09, utilizator
dana..pt mancatorii de seminte ,si in general pt acest tip..este necesar 2 martori si plangere..si se poate si o fotografie ca este modern acumaPana una alta .,solicitati pol comunitare sa stea de vb cu respectivii.Regulamentul,am spus,este orientativ,fara valoare.

Alte discuții în legătură

Pisici pe palier irinoaia irinoaia buna ziua! va rog sa-mi spuneti ce masuri legale se pot lua petru locatarii care isi lasa pisicile pe palierul blocului ,si isi fac evoile in ghivecele de ... (vezi toată discuția)
Mizerie si distrugere proprietate comuna Dana Marin Dana Marin Buna ziua si multumesc in avans pentru ajutor. Locuiesc intr-un bloc nou si am niste vecini tare nesimtiti. Ce fac dumnealor? Isi aduc mobila si, ca sa nu ... (vezi toată discuția)
R.o.i eugarizan eugarizan Buna ziua Intrebarea se refera la acest ROI si anume : -Este obligatoriu ca intr o Asociatie de proprietari sa existe un asemenea Regulament de ... (vezi toată discuția)