avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Cum se aplica sanctiunile pentru incalcarea ...
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Cum se aplica sanctiunile pentru incalcarea Regulamentului forumului?

Scriu acest text pentru ca au fost mai multe intrebari in ultima perioada, legata de modul in care se aplica sanctiunile din Regulamentul Avocatnet.ro.

Sanctiunea cea mai putin severa este Avertismentul. Aceasta sanctiune poate fi aplicata atat de catre moderatori, cat si de catre admini. De regula, este primul pas pe care il luam in sanctionarea cuiva care incalca Regulamentul. Am stabilit ca este mai util sa incepem prin a acorda un avertisment si a explica in acelasi timp prevederile regulamentului.

Daca insa incalcarea Regulamentului este de semnificativa (spre exemplu, daca un text scris in forum se constituie intr-un atac la persoana indeajuns de dur si nejustificat, utilizatorul in cauza asumandu-si in mod clar ideea ca nu vrea sa participe la discutii in Comunitatea Avocatnet.ro, ci vrea sa isi "regleze conturile" cu o anumita persoana), atunci sanctiunea aplicata va fi direct ban-ul temporar (timp de o saptamana). Prin ban se intelege o interzicere de postare de la acel cont/utilizator in Forumul Avocatnet.ro. Ban-ul poate fi acordat doar de catre administratori.

In cazul in care incalcarea regulamentului este repetata, dupa momentul la care a fost acordat un ban temporar, atunci ban-ul poate deveni definitiv. In unele cazuri, in functie de duritatea incalcarii Regulamentului, se poate acorda direct ban definitiv, fara trecerea prin celelalte sanctiuni amintite aici.

Pentru o mai buna intelegere a Regulamentului Forumului Avocatnet.ro, va invitam sa cititi documentul in sine.

www.avocatnet.ro/content/tag...

O zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:44, 30 Mai 2012
Alin,
Crezi ca acest topic ar fi bine sa fie postat la inceputul fiecarei Sectiuni din Forum? .. consider ca in acest fel toti cei care posteaza acolo sa-l citeasca ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Important! Admin Admin Avertismentele sunt sanctiuni aplicate de moderatorii sau adminii Avocatnet acelor utilizatori care incalca regulile comunitatii. Acumularea a 3 ... (vezi toată discuția)
Nelamurire,va rog sa ma ajutati: cineva a dezvaluit datele mele andralia2007 andralia2007 in urma unei sesizari facute la politie,de o persoana cu o puternica influenta,mi s-a emis un avertisment in care se sustine ca de la adresa tatalui meu(el ... (vezi toată discuția)
Protest Dr.Virgil Dan  Amza Dr.Virgil Dan Amza Protestez impotriva avertismentului acordat. De ce nu lasati posibilitatea de a va raspunde pe pagina initiala? Rog frumos nu mai stergeti topicul ... (vezi toată discuția)