avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT COLECTIV
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT COLECTIV

Buna, daca am negociat incheierea contractului colectiv in cadrul unitatii cu peste 21 salariati si nu s-a ajuns la incheierea acestuia (patronul nu a fost de acord cu revendicarile salariatilor ,am facut si un proces verbal ) peste cat timp se reia negocierea
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:53, 30 Mai 2012
Durata negocierii colective nu poate depasi 60 de zile calendaristice decat prin acordul partilor, potrivit art.129 alin.5 din Legea dialogului social nr.62/2011.

Asadar, daca nu s-a ajuns la un acord , partile au posibilitatea de a prelungi durata negocierilor ... in acest sens, se va incheia un proces-verbal semnat de partille participante la negocieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca Melidna12 Melidna12 este adevarat ca nu mai este obligatoriu contractul colectov de munca la nivel de societate cu mai mult de 21 de angajati? Am citit codul muncii unde spune ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca paulyto paulyto Buna ziua, as dori sa stiu daca o companie multinationala este obligata sa aiba contract colectiv de munca sau nu? (vezi toată discuția)
Negociere ccm la nivel de unitate alinadobre alinadobre Am o firma care are peste 21 de salariati si doresc sa intocmesc documentatia pt negocierea colectiva care este obligatorie conform Codului Muncii. Ma puteti ... (vezi toată discuția)