avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1535 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot face? divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot face? divort cu minor

Buna ziua. Am si eu o problema.Sunt casatorita de 2 ani si jumatate si am impreuna cu sotul o fetita de 2 ani. As dori sa intentez divort,dar acesta ma ameninta ca-mi ia fata si nu ma lasa sa plec la parintii mei. Daca plec ma poate acuza de parasirea domiciliului conjugal?Risc sa pierd fata sub vreo forma?Mentionez ca el nu lucreaza si nu are conditii mai bune de oferit fetitei decat as avea eu la parintii mei. Va rog sa ma ajutati cu un sfat.Va multumesc anticipat!#-o:(
Cel mai recent răspuns: Ellena007 , utilizator 22:33, 30 Mai 2012
Avand in vedere varsta copilului, instanta cel mai probabil va stabili locuinta minorului la dvs. si custodia comuna.

Nu va faceti griji, puteti pleca la parinti, chiar impreuna cu copilul.
Intentati divort,cat despre parasirea domiciliului conjugal nu exista nici o reglementare legala care sa va interzica acest lucru daca convietuirea in comun nu mai este posibila.
Va multumesc pentru sfaturi si pentru ajutor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat pana la divort? irisa79 irisa79 Va rog am nevoie de un sfat avizat! Cu toate ca am incercat sa-mi salvez casnicia, diferentele dintre mine si sotul meu, precum si problemele aparute, au ... (vezi toată discuția)
Divort - copil minor bibi30 bibi30 Buna ziua, Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
Divort cu copil de 8 luni maria.oana maria.oana Din cauza unei stuatii insuportabile as dori sa divortez de sotul meu. Nu ne mai intelegem decat in privinta fetitei ( care are acum 8 luni si jumatate). As ... (vezi toată discuția)