avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general penalitati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

penalitati

-am semnat angajament de plata pentru un debit la o Sc-din acest moment-am achitat facturile curente fara intarziere-iar ,pentru suma debitoare s-a achitat lunar o suma mai mica decat cea prevazuta in angajamentul de plata-mentionez,faptul-ca suma stabilita de Sc nu a tinut cont si de veniturile ce le realizez lunar-astfel:se calculeaza in continuare luna de luna asiupra soldului si penalitatilor cumulat=ce se poate solutiona in acest sens-? ma puteti contacta la(EDITAT)
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: George Moraru , Consultant fiscal 15:20, 31 Mai 2012
Nu se calculeaza penalitati la penalitati. Penalitatile se calculeaza numai la soldul restant.
Singura solutie este instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitate modalitate de completare factura fiscala DJohnyM DJohnyM Aproape toate firmele/societatile comerciale/furnizorii care emit lunar facturi fiscale clientilor, la sfarsitul paginii, unde se afla TALONUL DE PLATA (acela ... (vezi toată discuția)
Facturi fiscale acceptate ca proba Otilia B. Otilia B. Imi puteti spune va rog care sunt conditiile de acceptabilitate ca mijloc de proba in instanta a unei facturi fiscale si care e legea care reglementeaza acest ... (vezi toată discuția)
Penalizari neachitate myhy myhy Buna ziua, As dori sa va expun problema mea: Am un restantier in bloc care achita intretinerea cu intarziere, acumuland si penalitati. Daca nu achita si ... (vezi toată discuția)