avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clauza contract Vanzare-Cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clauza contract Vanzare-Cumparare

Dupa decesului vanzatoarei contractului de vanzare-cumaparare cu clauza de intretinere si uzufruct viager, am radiat dreptul de uzufruct viager si dreptul de intretinere din cartea funciara a imobilului, fiind unicul proprietar cu dreptul de proproprietate al imobilului.
In contractul de V-C este specificata o terta persoana, ce are dreptul sa locuiasca dupa ce se va pensiona in unul din dormitoarele imobilului.
Pot vinde, inchiria sau ipoteca tot apartamentul in conditiile acestea ?
Cel mai recent răspuns: Raoul_mw , utilizator 19:21, 30 Mai 2012
Doar cu acordul acelei terte persoane sau in caz de vanzare sa i se acorde o sulta (evident,daca este de acord).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se face vanzarea unui teren mostenit prin uzufruct viager? Mihai1H Mihai1H Buna ziua, am urmatoarea situatie: - Parintii mei au primit un teren de la bunicii prin contract de uzufruct viager. - Bunicul meu a decedat, iar bunica ... (vezi toată discuția)
Instrainare apartament cu contract de intretinere in vigoare. Virgil.P Virgil.P Buna seara stimati membri ai acestui forum, Am nevoie de un sfat cu privire la situatia pe care o descriu mai jos: In anul 1997 tatal meu (vaduv) a ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare cu drept de vanzare dupa deces mishu72 mishu72 Buna seara, Am tot cautat pe internet, pe site-urile de profil implicit si aici dar nu am gasit nimic sa imi raspunda la urmatoare intrebare : Parintii ... (vezi toată discuția)