Am un credit imobiliar pe care nu mai pot plati deloc.Daca de luna asta nu mai platesc nimic la banca,in cat timp vin cei de la executor sa ne dea afara din imobil?
Prima data veti primi somatie de executare, dupa care va avea loc prima licitatie. Daca imobilul nu se vinde, va urma a doua, sau a treia. Dupa ce imobilul se vinde si se adjudeca, ca sa va poata da afara din casa le trebuie sentinta judecatoreasca. Pentru asta cel care isi va adjudeca imobilul trebuie sa va dea in judecata, proces care e de uzura. Prin urmare cati va ani va dura mai mult ca sigur pana veti fi nevoit sa parasiti efectiv imobilul. Nu ar fi mai simplu sa il scoatei dvs la vanzare? Poate reusiti sa obtinerti un pret mai bun decat datoria si ramaneti si cu niste banuti.
problema este soldul momentan este de 59500 chf,iar imobilul se poate vinde cu maxim 36000 chf,asa ca oricum ramin dator cu o gramada de bani pe care ori cum no-sa pot plati in viata asta
Act adjudecare
Ofof
Buna ziua...
In luna ianuarie am participat la o licitatie, unde am fost declarata adjudecatar. Eu am adjudecat la pretul de 75 % (pretul de incepere al ... (vezi toată discuția)